VEEL GESTELDE VRAGEN


LEVERING EN BIJSTAND

Wanneer wordt de foto booth bezorgd en opgehaald?

Als de reservering voor niet langer dan 8 uur is, zal de foto booth ongeveer één uur voordat de reservering ingaat worden geleverd op de plek en tijd zoals aangegeven en direct erna weer worden opgehaald. Als u wilt dat de foto booth eerder wordt bezorgd, kies dan voor het HELE-DAG pakket. Het is mogelijk voor reserveringen tot 8 uur lang om een vroege installatie te regelen. Dit is echter wel afhankelijk van beschikbaarheid en/ of extra kosten. Als uw reservering langer dan 8 uur is, halen en brengen we de foto booth op gezamenlijk overeengekomen tijden naar de locatie. Dit moet bevestigd worden met de locatie zelf/ organisator.

Zijn er bijkomende kosten gemoeid met de bezorging?

We bieden BASIC, PREMIUM en HELE-DAG pakketten zonder extra kosten aan in een straal van 50 kilometer rond Brussel en de foto booth in het PREMIUM pakket wordt in heel België bezorgd zonder meerkosten. Wij bezorgen onze foto booths eveneens in Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Duitsland, voor zover het plekken betreft die niet verder gelegen zijn dan 100 km vanaf de Belgische grens. Merk op dat hier evenwel bijkomende bezorgingskosten mee zijn gemoeid, afhankelijk van het land en de afstand.

Zorgt u voor ondersteuning tijdens events?

We doen veel moeite om ervoor te zorgen dat onze foto booths perfect werken. Daarnaast hebben al onze foto booths 24-uurs technische ondersteuning. U krijgt van ons een speciaal telefoonnummer dat u kunt gebruiken om melding te maken van problemen die u ondervindt. We zullen de problemen op afstand proberen te verhelpen of, als fysieke interventie noodzakelijk is, sturen we direct een medewerker.

VEREISTEN

Welke vereisten zijn er voor het installeren van een foto booth?

Wat wij nodig hebben is een ruimte met gelijke vloer van 300 cm (breedte) bij 220 cm (hoogte) bij 300 cm (lengte) met toegang tot elektriciteitstopcontact binnen een afstand van 10 meter gemeten vanaf de foto booth.

Wat zijn de afmetingen van de foto booth?

Een foto booth voor korte en lang verhuur is 70x40x170 cm. Er is echter een ruimte nodig van 300x220x300 cm voor de hele setup.

Is het mogelijk om een foto booth buiten de deur te plaatsen?

Het is inderdaad mogelijk. Echter, de ondergrond waarop de foto booth geplaatst wordt, dient gelijk en hard te zijn. Er geldt een extra toeslag van €50,- om de foto booth buiten te plaatsen. Deze toeslag dient als optionele extra te worden toegevoegd tijdens het reserveren van een foto booth.

FOTO’S EN AFDRUKKEN

at zijn de afmetingen van de afdrukken?

Er bestaan twee mogelijke afmetingen van de afdrukken – fotostroken, die tweemaal in 5 x 15 cm (HxB) afgedrukt worden, of een fotokaart, die 10×15 cm (HxB) meet en die eenmaal automatisch afgedrukt wordt.

Wat wordt er mee bedoeld dat er geen limiet op het aantal foto’s bestaat?

De foto booth drukt twee fotostroken of één full print in een geselecteerd template en formaat af onmiddellijk na het nemen van een foto. Het enige limiet op het aantal foto’s en afdrukken dat u kunt nemen is de tijdsduur van uw boeking.

Is het mogelijk om extra afdrukken te verkrijgen?

Uiteraard is dat mogelijk. Als u extra afdrukken als optionele extra selecteert, naast de automatische afdrukken van de foto booth, is het mogelijk voor uw gasten om hun foto en afdruk in meerdere kopieën te verkrijgen tijdens de verhuurperiode. Voor de prijzen kijkt u bij ons aanbod.

Kan ik een eigen logo of foto toevoegen aan de fotostroken?

Ja. Het logo moet uiterlijk 3 dagen voor de aanvang van uw event wordt doorgestuurd en het moet aan de eisen voldoen. Zie a.u.b. ook de antwoorden van op de twee hierop volgende vragen. Er is geen extra kosten voor het toevoegen van eigen logo op de afdrukken.
Als de foto op de dag van het event is genomen, moet deze per email naar ons minstens 5 uur verstuur worden voor het begin van uw huur. Hiervoor geldt wel een extra toeslag.

Wat zijn de afmetingen van het logo op de fotostroken?

Het logo zelf moet een 3 staat tot 1 verhouding te hebben, 600 bij 200 px (breedte bij hoogte) en 300 dpi zijn. Indien u eigen foto op de afdrukken geplaatst wenst te zien, dient het 600 bij 400 px en 300 dpi te zijn. Er is een toeslag voor het toevoegen van eigen foto aan de afdrukken. Kijk bij de optionele extra’s voor meer informatie.

Wat zijn de afmetingen voor een foto of green screen plaatsing?

De foto zou horizontaal moeten zijn en niet minder dan 1296 x 864 pixels (300 dpi) meten. Dit verzekert afdrukken van een goede kwaliteit.

Wat zijn de aanvaardbare file formats?

Wij aanvaarden alle gebruikelijke formats zoals .jpg, .png, .pdf, enz.

OPTIONELE EXTRA’S

Wat zijn de afmetingen van een Basic fotoboek? Hoeveel pagina’s heeft een fotoboek?

De afmetingen van een Basic fotoboek bedragen 28 cm (breedte) bij 24 cm (hoogte). Een fotoboek heeft 50 pagina’s (25 vellen papier). Een fotoboek wordt vergezeld door een set van dubbelzijdige stickers en goud- en zilverkleurige pennen, die uw gasten in staat zullen stellen zelf hun foto’s en een begeleidende tekst te plaatsen.

Wat zijn de afmetingen van een Retro fotoboek en hoeveel pagina’s heeft deze?

The basic photo book dimensions are 27×19 cm (WxH) and it has 60 pages (30 sheets of paper). It will be accompanied by WASHI tapes with various patterns, as well as silver and golden markers.

Wat zijn de afmetingen van een Premium fotoboek en hoeveel pagina’s heeft deze?

De afmetingen van het Premium fotoboek zijn 26 x 25 cm (WxH) en telt 60 pagina’s (30 vellen papier). Het zal worden vergezeld door WASHI-plakband in verschillende patronen, alsmede gouden en zilveren markeerstiften.

Is een fotoboek gratis?

Een Basic fotoboek is een gratis cadeau van ons ter gelegenheid van uw huwelijk. Er zijn ook Retro en Premium versies beschikbaar. Als u een fotoboek wilt voor een andere gelegenheid of als een extra versie wilt voor uw evenement verwijzen we u naar deze pagina: http://www.photo-booths.be/inscription-album/

Welke grappige accessoires worden er tezamen met een foto booth geleverd?

De foto booths in het BASIC en HELE-DAG pakketten worden geleverd met een set papieren accessoires op houten stokjes. Bij het PREMIUM pakket heeft u twee dozen met grappige verkleedaccessoires zoals pruiken, houden, brillen, maskers, etc. tot uw beschikking.

Wat is Sharing Point?

Sharing Point is een vrijstaande kiosk met de noodzakelijk apparatuur voor het online delen van uw foto’s/ afdrukken. U kunt uw foto’s via Facebook of Twitter delen, of deze naar uw eigen e-mailadres of mobiele apparaat versturen. In geval van een HELE-DAG en LANGE TERMIJN huur, is er de mogelijkheid om u uw foto’s direct middels het scherm in de foto booth delen.

Moet ik ook een Internet toegangspoint beschikbaar stellen om de het delen van foto’s mogelijk te maken?

Onze foto booth worden standaard uitgerust met een eigen 4G-modem. De toegang tot Internet op zich is echter beperkt tot de sterkte van het mobiele signaal dat beschikbaar is. Indien u event plaatsvindt in een omgeving met een zwak signaal, dan is het aan te bevel om na te gaan of u gedurende het event voor ons geschikte wifi-toegang beschikbaar kunt stellen. As er geen internet signaal mogelijk is, is het nog steeds mogelijk voor uw gasten om hun foto’s via email, SMS en AirDrop te versturen. Ze worden dan in de wachtrij geplaatst en verstuurd als de foto booth verbonden wordt met Internet.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn foto’s?

Als u een USB-stick besteld, wordt onmiddellijk na afloop van het event overhandigd voorzien van al uw afdrukken en individuele foto’s. De online fotogalerie wordt binnen zeven dagen na afloop van het event voor u gecreëerd en beschikbaar gesteld. De link wordt per e-mail verzonden.


TIJDSDUUR VAN DE RESERVERING

Is het mogelijk om de duur van de reservering gedurende het event te verlengen?

Ja, het is mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid (het kan helaas niet in alle gevallen gegarandeerd worden). Om er zeker van te zijn dat u de foto booth zolang u wilt kunt gebruiken, raden wij u aan om al reeds terwijl u de reservering maakt een langere tijdsduur van uw reservering aan te geven. De prijs voor verlenging van de reservering tijdens uw event is gelijk aan de dubbele prijs van een extra uur als deze vooraf wordt geboekt.

Wat is de minimale en de maximale tijdsduur van een reservering?

In geval van korte duur verhuur bedraagt de maximale verhuurtijd 10 uur. We hebben ook een HELE-DAG pakket, waarbij u de foto booth, voor een speciale prijs, de hele dag kunt gebruiken. In geval van lange duur verhuur, bedraagt de verhuurtijd 24 uur.

Is het mogelijk om de reserveringstijden op een later tijdstip te wijzigen of precies aan te geven?

Ja, het is mogelijk maar onder voorbehoud van beschikbaarheid. Daarom raden wij u aan om, indien er sprake van is, de precieze tijdstippen zo vroeg mogelijk aan te geven.

BORG EN BETALING

Waarom moet ik borg betalen?

De borg wordt vereist om zowel uw datum en tijdstip te kunnen reserveren, alsook om ons te beschermen tegen mogelijke schade aan de apparatuur die wellicht door uw gasten zou kunnen worden veroorzaakt. De borg wordt binnen zeven dagen na afloop van het event terugbetaald. De hoogte van de borg verschilt naargelang de tijdsduur van uw reservering . Bedrijven hoeven geen aanbetaling te doen.

Wanneer dient het verschuldigde bedrag te worden betaald?

In geval van natuurlijke personen (individuen) dient het totaal eindbedrag ten tijde van het event te worden voldaan, in contanten of met de kaart te worden betaald. Indien u de reservering namens een rechtspersoon (bedrijf) maakt, dient de factuur binnen 14 (veertien) dagen na de afgifte te worden betaald.

Hoe kan er betaald worden?

Wij aanvaarden betalingen in contanten of met een kaart (VISA, MasterCard en Maestro).